Checkout
Total: 0,-
Shopping Cart / 0 products

Your cart is empty

Not sure where to start?
See our new products

Vi anbefaler

Checkout
Total: 0,-

Om oss

Norsk aktør

Vi er en norsk aktør av høykvalitets kosttilskudd. Dr Choice har utviklet sin egen Omega-3 olje og denne selges både i kapsler og i flytende form. Dette er høykonsentrert Omega3 med fokus på EPA og DHA som er de essensielle fettsyrene i den marine oljen.

Høykvalitetsprodukter

Vi kan garantere at våre produkter inneholder hva de lover med hensyn til kvalitativ og kvantitativ deklarasjon. En kunde som handler med Dr Choice AS skal vite at produktet er av høy kvalitet.

Lege Leiv Bjørndal

Lege Leiv Bjørndal

En av grunnleggerene bak Dr Choice er Leiv Bjørndal (Cand.Med fra Universitetet i Oslo). Gjennom sitt arbeide med å fremme folkehelsen over de siste 3 tiår har Leiv Bjørndal jobbet med å få Omega-3 inn i folks hverdag.

Gjennom dette arbeidet har Leiv Bjørndal etter hvert blitt en av Norges mest kunnskapsrike lege på effekten av Omega3 for helsen vår.

Omega-3 som en del av den daglig kosten

Flere og flere mennesker oppdager den viktige effekten av Omega-3, som en del av den daglige kosten. Idrettsmiljøet har kjent til dette lenge, men nå begynner også den vanlige kvinne og mann i gaten å forstå den positive effekten som Omega-3 har på helsen.

 

Biografi Leiv Bjørndal:

  • Praktikant, sykehuset i Levanger, Norge (kirurgi og medisin).
  • 6 år som medisinsk leder i Vaagsøy Kommune, kombinert som allmennlege.
  • Jobbet i avdeling for revmatologi på Haukeland Sykehus i Bergen, og psykiatrisk avdeling i Ålesund.
  • Jobbet de siste 30 årene med ortopedisk og forebyggende medisin
Product has been added to shopping cart